A BOLDOGSÁGÓRA SZAKMAI CSAPATÁNAK AJÁNLÁSÁVAL

Pozitív Nevelés Program

Így hozhatod ki önmagadból és gyermekedből a lehető legjobbat - sajátítsd el 1 év alatt, használd egy életen át!

Itt a lehetőség, hogy Te is erősségközpontú szülővé válj. A Pozitív Nevelés Program 1 év alatt végigvezet a pozitív pszichológia teljes eszköztárán, amivel önmagad és gyermeke(i)d számára is boldog, kiegyensúlyozott életet teremthetsz.

November végéig bevezető áron jelentkezhetsz!

Ha benned is ott a vágy, hogy elősegítsd gyermeked boldogságát és sikerét...

Manapság, amikor az oktatási intézmények és a társadalom is óriási kihívásokat állít elénk és gyermekeink elé, joggal merülhet fel bennünk a kérdés: vajon jó munkát végzünk szülőként? Miközben minden tőlünk telhetőt megteszünk, sokszor már azt sem tudjuk, mivel teszünk jót és mivel ártunk gyermekünknek.

...segítünk, hogy a hibák és hiányosságok helyett az erősségekre és a pozitív tulajdonságokra fókuszálj!

A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy igenis léteznek olyan kulcsterületek, amelyekre szülőként hangsúlyt kell fektetnünk. A Pozitív Nevelés Program hónapról hónapra abban fog segíteni neked, hogy felfedezd azokat a területeket és erőforrásokat, amelyeket megismerve, használva és továbbfejlesztve testi-lelki-pszichés jóllétet teremthetsz és olyan környezetet biztosíthatsz a gyermeked számára, melyben a saját erősségeire építve hozhatja ki magából a lehető legjobbat.

Hogyan válhat belőled is erősségközpontú szülő, aki a pozitív pszichológia eszközeivel életrevaló és magabiztos gyermeket nevel?

Tudományosan igazolt, gyakorlatorientált rendszer

Használd azt a szisztémát, ami a Boldogságóra program keretében már 100.000+ gyermeknél működött.

Pozitív szemléletmód, folyamatos (ön)fejlesztés

Sajátítsd el a megfelelő mentalitást és a gyakorlatokat, amelyekkel a gyermekeddel együtt fejlődhettek.

Összetartó közösség, szakértői támogatás

Csatlakozz egy erősségfókuszú szülőkből és szakértőkből álló közösségbe, ahol támogatnak.

FONTOS!

Ez egy bevezető, extra kedvezményes ár, amit kizárólag azok számára tudunk biztosítani, akik 2021. január 4-ig csatlakoznak. Az ő részükre garantált, hogy az előfizetési díj a jövőben sem emelkedik. A később csatlakozóknak ezt nem tudjuk garantálni.